• Вашите любими продукти
    Няма нищо в любими...
   • 0889 056 538 Магазини
  • S-Gifts - Подаръци с идеи и идеи за подаръци
   • Филтър
   • Подаръци за мъже

    Наближи ли празник, в който трябва да се измислят подаръци за мъж, много хора изпитват голямо затруднение. Защо е толкова трудно да се избере подарък за мъж? Дори търсенето на подаръци за най-близките и любими мъже се превръща в мисия невъзможна. Това е така по няколко причини. Една от тях е, че мъжете не обичат да споделят личните си интереси, предпочитания, хобита, мечти и цели, защото смятат, че това ще ги направи уязвими. Освен това те предпочитат сами да избират вещите си. Може би най-важната причина е, че мъжете обичат контрола над всяка ситуация и не им допада да бъдат изненадвани.

    Въпреки тези причини, хубави подаръци за мъже съществуват и ние ще ви помогнем да изберете.

    Подаръци за мъже

    Наближи ли празник, в който трябва да се измислят подаръци за мъж, много хора изпитват голямо затруднение. Защо е толкова трудно да се избере подарък за мъж? Дори търсенето на подаръци за най-близките и любими мъже се превръща в мисия невъзможна. Това е така по няколко причини. Една от тях е, че мъжете не обичат да споделят личните си интереси, предпочитания, хобита, мечти и цели, защото смятат, че това ще ги направи уязвими. Освен това те предпочитат сами да избират вещите си. Може би най-важната причина е, че мъжете обичат контрола над всяка ситуация и не им допада да бъдат изненадвани.
    Въпреки тези причини, хубави подаръци за мъже съществуват и ние ще ви помогнем да изберете. Ето какво трябва да знаете при избора на подарък за мъж.

    Избор според взаимоотношенията

    Когато подаръка е за близък, вероятно разполагате с информация за неговите интереси. Това би могло да е професията, хоби, любим спортен тим, любима музика, книга или филм. Тази информация е добра основа, върху която да се избере тема за практичен или символичен подарък. Освен това не чакайте да наближи негов празник, за да измисляте подарък. Колкото и да не споделят мъжете, има неща които не могат да скрият. Освен вече споменатото има и други показателни неща, като начин на живот, навици, а и самите те в разговор може да споделят спонтанно някое свое желание, интерес или цел, които веднага трябва да се запишат към списъка с идеи за подаръци.

    В случай, че подаръка е за познат мъж, информацията трябва да се получи от хората, които са му близки. Празниците са поводи, при които хората са склонни да споделят, за да зарадват близък. Деликатно ги попитайте и въвлечете в радостна, празнична конспирация.

    Когато подаръка е за непознат мъж е малко по-трудно, но не и невъзможно да се направи оригинален жест. Колкото и да е непознат, все пак за него има някакво публична информация, най-малко неговата професия. Тя в повечето случаи е показателна за личността на човека и неговия стандарт и начин на живот. Най-често се налага да се подарява на бизнес партньор или човек свързан с бизнеса. Това до някъде улеснява, защото за подаръците в тази сфера има определен етикет и може да се избира сред красиви и луксозни подаръци за стилни мъже. Разгледайте категорията за корпоративни подаръци и със сигурност ще откриете интересни предложения.
    Ако сферата на работа не е от такъв ранг, то има подходящи оригинални сувенири свързани с празници, маси и веселие, а това радва много мъже. Предлагаме интересни комплекти и аксесоари за алкохол, които ще впечатлят всеки мъж.
    Когато непознатият мъж, който ще получи подарък от вас е приятел на ваши приятели, те биха ви дали нужната информация, а ако нищо не ви свързва с него и повода да го поздравите е друг, трябва да заложите на нещо стилно и символично.

    Видове подаръци за мъж

    Корпоративни подаръци за мъж

    За мъжете бизнесмени и работещите на бюро са много подходящи комплектите за писалище, преспапиета, часовници, статуетки, рамки за снимки, пепелници и други оригинални сувенири.

    Колекция „Трифон Зарезан”

    Веднъж в годината е празника „Трифон Зарезан”, но поводи за почерпка се намират ежедневно. Също така почти няма мъж, който на не пие алкохол, а дори и да е така, е добре да има за своите гости стилен комплект от чаши и гарафа, както и други атрактивни аксесоари за поднасяне на алкохол. Затова подобни комплекти са универсални подаръци на мъж. По темата с алкохола има и други предложения, като например стилни, джобни бутилки.

    Статуетки и сувенири

    В нашия магазин предлагаме богата колекция от статуетки на животни и хора. Ако се знае, кое е любимото животно на мъж, то статуетка с неговата фигура е подходящ подарък. Друг вариант е да се използва символиката, която носят определени животни, като орел, кон, бик, лъв, елен, мечка, слон, леопард и други.
    Сред статуетките на хора, най-подходящи са рицарите, те носят посланието на мъжество, храброст, смелост, чест и всеки мъж би се зарадвал на такъв подарък. Всяка друга от останалите статуетки, може да се окаже подходяща за подарък. Разгледайте и изберете!


    Подаръци за игри, късмет и печалба

    Ако подарявате на човек обичащ игрите, бихте могли да го зарадвате със стилен комплект за шах или тематичен сувенир с карти за игра. Картите освен това са и символ на късмета. Всеки човек се нуждае от късмет. Сред колекциите ни има статуетки за късмет и богатство, защото всеки човек има нужда и от пари. Затова подарявайки на мъж „Рог на изобилието”, му пожелавате успехи в бизнеса и много пари. „Рог на изобилието” е статуетка на рог или раковина от която се сипят пари.


    Декорация за дома и офиса

    Стенните и настолни часовници са универсален подарък, но сред тях можете да откриете различни теми, които да се окажат точния подарък за вашия повод.

    Други предмети, които може да се подарят на мъж са пепелници, свещници, лампи, фруктиери и т.н.

    Подаръци за кулинари

    Сред мъжете има много кулинари, затова не пропускайте като възможност да подарите съдове за храна. В тази категория на магазина ни ще откриете изключително красиви съдове и комплекти, които биха зарадвали мъж със страсти в кухнята.

    Тематични подаръци

    Всеки един от споменатите предмети може да е дизайн на някаква любима, мъжка тема – спорт, музика, лов и риболов, животни, морска тема, мотори, парти или етно теми като Африка, Азия, изтока и други. Така, като съчетаете красив предмет с интересна за мъжа тема, получавате наистина въздействащ подарък.

    Начин на поднасяне

    За да достигне вашето послание до получателя, подаръка трябва да е придружен от картичка или красиво написано на лист. Така правите персонализиран подарък, който ще заеме специално място в сърцето, дома или кабинета на получателя му. Когато се подарява може да се изрекат думите и устно. Ако е оригинална мисъл ще е впечатляващо, но и всяко друго приветствие, казано от сърце ще има ефект.

    Добре е да не оставяте пазаруването за последния момент. Колкото по-рано изберете предмета, толкова повече възможности ще имате да го купите и оформите по-подходящ начин. Финалният щрих е опаковката. Тя може да е класическа или оригинална, според повода. При нас можете да намерите стилни подаръчни кутии.

    Поводи за избиране подаръци за мъж

    Рожден ден

    Това е най-честият повод за измисляне подарък на мъж. Случва се всяка година, на всеки човек и всеки има покрай себе поне няколко човека, които да поздрави – близки, роднини, приятели, колеги. Според взаимоотношенията помежду си и разбира се, като се съобрази личността на рожденика се избира подходящ подарък. Още едно допълнение, към вече споменатите начини за определяне интересите на изненадвания човек е, че се знае рождената дата. Тази информация помага да се определи зодията на човека и от там, според нея идват допълнителни идеи.

    Юбилей

    Юбилеят е кръгла годишнина на определено събитие. То може да е както рожден ден, така и брой години работа и други житейски събития. Поводът е специален, той се чества рядко и предполага поднасянето на значим подарък. Той трябва да накара юбилярът да се почувства ценен и уважаван. Подаръкът трябва да е свързан с неговата личност и постижения. Може да изберете някоя величествена статуетка или часовник. Може да изберете рамка, в която да сложите избрана снимка. Подаръкът трябва да излъчва трогателна тържественост.

    Достижение
    Успехите са важни за удовлетворението на мъжете. Те се стремят към успехи през целия си живот, поставят си цели и ги преследват неуморно. Областите са различни, но страстта, с която се стремят към достижение е еднакво голяма. Затова достигането до определена цел е специален повод мъжът да бъде поздравен. Така освен постигнатия успех, той се чувства и оценен от околните. Подаръкът по този повод трябва да олицетворява усилията на мъжа да достигне целта си. Това може да е фигура на Атлас, понесъл света на раменете си, статуетка на рицар, фигура на силно животно, а за спортни постижения, статуетка „Дискохвъргачът”. Разбира се според спецификата на достижението може да се избере и друг символичен подарък.

    Имен ден

    Всяка година повечето хора имат Имен ден. На този ден хората обикновено се веселят на трапеза. На Имен ден се ходи без покана и подаръка не е задължителен, но пък винаги е желан. Подходящи за случая са комплектите за алкохол, аксесоари за вино или пък джобно шише. Отивайки не поканени на Имен ден, може да направите впечатляваща изненада от лично приготвена храна, в оригинален съд, от нашите колекции. Така едновременно не отивате с празни ръце, има какво да се похапне, ако именникът е забравил за празника си и след като си тръгнете, красивият съд дълго ще му напомня за хубавите емоции.

    Свети Валентин

    На романтичния празник влюбената жена жадува да зарадва своя любим. Въпреки цялата романтика, дамите трябва да знаят, че не е задължително подаръците за мъжете да са романтични. Ако изберат нещо по-мъжествено за любимите си мъже, ще ги впечатлят много повече, отколкото ако им подарят нещо на сърца.
    Затова е добре да разгледат сред подаръците за мъж и да открият нещо специално според интересите и характера на своя любим. Ако все пак държат на нещо романтично, могат да изберат рамка за снимки, в която да сложат впечатляващи фотографии. Ако пък имат мъже тачещи празника „Трифон Зарезан”, могат да изберат оригинални подаръци сред богата колекция за този празник.

    Коледа и Нова Година

    Коледа е веднъж в годината и децата с нетърпение я очакват. За възрастните също е повод за размяна на подаръци. Ако сте „слушали” внимателно...Да, в случая подаряващият трябва да е слушал за интересите на тези, които иска да зарадва за Коледа. Та, ако сте слушали внимателно близките си през годината, вероятно сте чули за техните интереси и мечти и лесно ще откриете подходящ подарък за всеки.

    Жест

    Не е нужно да има повод за да се подарява. Самият акт на подаряване е удоволствие за подаряващия. Затова щом видите предмет, който е подходящ за даден мъж, зарадвайте го без повод. Този мил, спонтанен жест, ще е по-впечатляващ от празник.

    За спомен

    Хората си подаряват неща за спомен. Дали по повод предстояща раздяла или именно в знак, че никога няма да се забравят, те подаряват на приятелите и близките си предмети, които да им напомнят един за друг. Това са сантиментални подаръци, за които съвет не може да се даде, защото изборът идва дълбоко от сърцето и в него няма логика. Такъв подарък какъвто и да е, е специален и желан.

    Професионален празник

    Отбелязването на професионален празник е различно от личните празници. То е свързано повече с успеха и постижението. Подаръците по този вид поводи са „по-строги”, по-стилни. Разбира се зависи и от професията. Има значение дали близък човек ще поздрави мъж за професионалния му празник или ще е сред колеги или пък сред партньори в бизнеса. Според специфичния случай на повода, се определя какъв сувенир да се избере. За бизнес партньори имаме специален раздел за корпоративни подаръци. Работата, кариерата, бизнеса са дейности, които трябва да носят пари. Затова специално по тези поводи може да се подари „Рог на изобилието”.

    Завършване

    Празнува се при завършване на обучение, проект, сделка, мисия, пенсиониране и друго житейско или бизнес събитие. Завършването е тържествено събитие и е подходящо да се поднесе тематичен, стилен подарък. Принципа на избор е сходен с вече споменатите до тук.

    Насърчаване

    Има моменти, в които един мъж има нужда от символична подкрепа, от насърчаване за да се справи с труден период или дейност. В такива моменти приятелски жест на подкрепа е изключително ценен за него. Подкрепата може да се изрази в символичен подарък, символизиращ сила, воля, смелост, храброст, постоянство или пък просто късмет и пари. В нашия онлайн магазин има изобилие от подаръци, които да изразят тези качества и символи на успех, късмет, пари и благоденствие.

    Надяваме се, че се убедихте: Когато знаете как, не е трудно да се избират подаръци за мъж. Въпреки затрудненията, които мъжете създават, могат да бъдат опознати и изненадани и начини, които спомагат за това. Всеки мъж би бил поласкан да се почувства специален, оценен, харесван, желан, силен, смел, храбър, мъдър и успял. А това дава добра основа, с помощта на оригинални, тематични, стилни подаръци да получат тези послания. Подбраните от нас колекции с подаръци за мъже носят точно такива перфектни послания, които гарантират, че подаръците ще бъдат приети с въодушевление и ще носят удоволствие дълго след празника.
    Ако празниците са ваша страст, обичате да празнувате, поднасяте и получавате подаръци, s-gifts.bg ще се превърне в любимият ви магазин.


    Вече знаете тайната как се избират страхотни подаръци за мъж и възникне ли повод било то за близък или непознат, ще направите вълнуващ жест към него.

  • Последно разгледани