0
Вход и Регистрация
Регистрирай се и Вземи -50% от твоята първа поръчка!

Подаръци за жени

Всяка жена обича да получава подаръци, така се чувства забелязвана и обичана.

За да се радва наистина на поднесения подарък, за да и е полезен или скъп спомен, той трябва да се избере специално за нея. Това означава, че жената трябва да се познава, да се знаят нейните вкусове и интереси. Това не е трудно, защото жените обичат да споделят както какво обичат, така и какво мечтаят да получат. Просто слушайте внимателно и си записвайте, за да не забравите! Съобразете подаръка и с това, дали жената предпочита практични подаръци или сувенири.

Подарък за жени

Всяка жена обича да бъде изненадвана приятно, така се чувства забелязвана и обичана.

За да се радва наистина на поднесения луксозен подарък, за да бъде той полезен и скъп спомен, трябва да се избере специално за нея. Това означава, че трябва да я познаваме добре, да знаем нейните вкусове и интереси. Това не е трудно, защото жените обичат да споделят както какво обичат, така и какво мечтаят да получат. Просто слушайте внимателно и си записвайте, за да не забравите! Съобразете избора с това, дали жената предпочита практични неща или сувенири.

Луксозен подарък за жена

За любимата изненадата трябва да е луксозна и интересна. Дори поводът да не е романтичен, важно е да се покаже обич, било то с думи или с картичка.

Ако тя вече е споменала, какво очаква да получи, при възможност трябва да й се подари точно това. Но, ако не знаете, тогава се доверете на наличната информация за нея – вкус, тематика, цвят, предназначение. Добре е нещото да излъчва разкош, като това може да е предмет, сътворен собственоръчно. Например, красива ваза, в която да слага поднесените от вас цветя, кутия за бижута, в която да събира скъпоценностите си, изящна статуетка, красиви предмети, които да и показват, че тя самата е интересна, желана и обичана и т.н.

 • Интересен подарък за майка

Майката е отдадена на децата си и изпитва безкористни чувства към тях. Тя не очаква нищо, затова е лесно да бъде зарадвана. Каквото и да й подарите, тя ще го пази като съкровище. Затова за нея са подходящи неща, които ще останат за спомен – вази, рамки за снимки, фруктиери, картини, сервизи или други интересни предмети, според нейния вкус.

 • Луксозен подарък за сестра

Сестрата също ще се радва на всякаква изненада. Тя може да бъде по-закачлива, ако е весела натура. Изберете луксозен и стилен подарък според възрастта и интересите. Ако е млада и необвързана са подходящи сувенири и статуетки. В случай, че е семейна и сериозна дама, всеки красив предмет за декорация на дома, кухнята и градината ще я зарадва.

 • Стилен подарък за дъщеря

Родителите добре познават децата си, затова не е трудно да се измисли страхотна изненада за дъщеря. Отново трябва да се съобрази възрастта и статуса на жената, нейният темперамент и вкус. Всичко подарено от родителите остават за спомен, затова може да се насочите към статуетка или сервиз.

Подарък за жена на 50

Дамите в тази възраст нямат очаквания към предметите. Те се радват на отношенията между хората. Затова изберете интересен подарък за жена, коейо да показва вашата обич или просто рамка с ваши снимки, които много ще умиляват. В нашия сайт ще намерите множество интересни идеи, които да реализирате.

 • Интересен подарък за приятелка

С приятелката се споделя всичко, затова със сигурност знаете какво да й вземете. А ако си има всичко, изберете оригинален подарък за жена, който да й остане за спомен. Нека той олицетворява приятелството ви или оригинална чаша например. Рамките за снимки и кутиите за съкровища са много подходящи за приятелка. Ако тя ви е романтичка, при нас ще намерите наистина невероятно много идеи да я зарадвате. Можете да я зарадвате, като композирате за нея кошница с цветя, пеперудки, калинки, приказна чаша и фигурка на любимото й животно.

В случай, че говорим за по-строга личност или щура натура, гарантираме, че ще намерите оригинални идеи в нашия сайт.

 • Оригинален подарък за булка

Момичетата от малки мечтаят за този специален ден и всичко в него трябва да е приказно. Щом ви е поканила на сватбата си, значи ви цени и вие също направете за нея мил жест. Заложете на стилен подарък за жена. За младоженците вземете разкошен сервиз, ваза, кристални чаши или изберете от колекцията със сватбени подаръци.

 • Луксозен подарък за колежка

В този случай всичко зависи от взаимоотношенията ви. Ако сте по-близки, тогава подходете като към приятелка. Ако сте с по-формални отношения, й купете нещо стилно и красиво. Разгледайте подбраните колекции. В тях има за всекиго по нещо.

 • Стилен подарък за бизнес дама

Тук трябва да се придържате към определен стандарт, затова разгледайте корпоративните подаръци. Ако бизнес дамата ви е позната и знаете какво предпочита, тогава й поднесете нещо, което обожава и подчертава нейната позиция.

Идеи за подарък за жена

На всеки му се е случвало да потърси онлайн интересни идеи за подарък на жена. Ето няколко идеи от нас:

 • Статуетки и сувенири

При нас ще намерите изобилие от сувенири и статуетки на: хора, животни, птици и ангели, изработени от метал, дърво, порцелан и кристал. Фигурките са в разнообразни стилове и теми. За дамите са подходящи изящни фигури на хора, ангели и птици, изработени от порцелан и кристал. За по-официални случаи може да се подари елегантна метална статуетка, а за романтични поводи – сладки фигурки на животни.

 • Предмети за декорация

За украса на дома, можете да купите часовници, вази, фруктиери, лампи, свещници, картини и т.н. Може да създадете и композиции в стъкленици, като подредите в тях цветя, пеперуди и ароматни свещи.

 

 • Интересни идеи за подаръци

Те може да отговарят на любима тема: цветя, романтика, животни, музика, морска тема, парти, разходки и пикник и др. Пътувания в духа на: Париж, Гърция, Индия, Япония, Африка, Азия, Изтока и други. Разгледайте очарователните подбрани колекции и ще се вдъхновите.

Оригинален подарък на жена

Оригиналните подаръци могат да бъдат по-семпли или по-стилни. И в двата случая са добре дошли.

При дамите специфично е, че до към 30 години се радват на луксозните подаръци, които получават. Много е важно да се съобразите с интересите на любимата жена и да бъдете деликатни с посланията към нея. Самата изненада съобразете с възрастта, предпочитанията на дамата и взаимоотношенията ви с нея.

Дамите обожават годишнините, които определят като важен период за тях. Поради тази причина тези моменти са страхотно време за поднасяне на интересен подарък на жената на сърцето ви. Добре е мъжете да не забравят годишнината от запознанството, от първата целувка, от първия танц, от първото ходене на кино и т.н. За романтичните поводи имаме луксозни и интересни подаръци за жена.

Разбира се годишнините може да са и други, свързани с професията и достиженията на една жена. Дарът за такива събития се определя от неговата специфика и е препоръчително да бъде подходящ тематичен сувенир или статуетка.

Дори и без повод можете да измислите идея за оригинален подарък за жена. Може да занесете сладки, сладкиш или друга храна, поднесена в красиво плато или друг оригинален съд. Подходящо е и поднасянето на саксия с цветя в красива кашпа, особено ако поводът е Цветница.

Не всяка дама има любим празник, но всеки ден е подходящ за получаване на луксозни подаръци. 14-ти февруари е именно такъв ден. На този ден имат особени очаквания да бъдат потопени в романтика. Това много затруднява любимите им мъже, защото за много от тях понятието романтика е сложен термин с непонятна същност и принципи.

Уважаеми мъже, тук ще ви разкрием на кратко тайната на романтиката, за да се чувствате сигурни в организирането на този празник и да зарадвате любимите си момичета.

Всичко на сърчица, мечета и други мили животинки ще пробуди умиление у вашата любима. Добавете цветя и интересният подарък за жена ще стана стилен и оригинален. Избирайте сладки цветове като розово и нежно лилаво или пък червено. За настроение вземете ароматни свещи, подбрали сме невероятно романтични предложения. Ако тя обича разходки, кошница за пикник е страхотна изненада.

Направете си първият пикник на топло одеяло в стаята, с обещания и мечти за много романтични разходки на вълнуващи места. За ваше улеснение сме направили и колекция „Свети Валентин”. Опаковайте в красиви кутии и добавете картичка с любовно послание.

Интересен подарък за жена

За празника на жената са подходящи всякакви интересни предмети с цветя и свързани с цветя вази, саксии, кашпи, сервизи с цветя, картини или луксозни статуетки. Подарете и картичка с ръчно изписани мили думи. За да се приеме добре подаръка за 8 Март, е добре жената да се уважава и цени през цялата година.

Новият дом също е голямо събитие за всеки човек, което заслужава да се ознаменува с дар. Интересните идеи за подаръци за жена тук могат да намерят изключително приложение. Това е замъкът, на който ще бъде господарка. Всичко, свързано с обзавеждането му е добре дошло предмети за декорация като вази, часовници, лампи, свещници, картини, както и практични вещи като сервизи, фруктиери, подноси и кухненски прибори. Щом сте гости на такова събитие, значи че този дом е винаги отворен за вас. Затова бъдете щедри!

За бъдещи и настоящи родители на малки деца са подходящи стилните детски комплекти за хранене, рамки за снимки и касички. Разполагаме и със сладки сувенири на тази тема фигурка на щъркел с бебе, порцеланов биберон, преспапие с фигурка на бебе и други.

Макар това да са празници предимно за децата и представителките на нежния пол им се радват. Бихте могли да зарадвате вашата дама на сърцето, като й вземете луксозен подарък, сувенир, символизиращ късмет, ангелче, сладко животинче или весела чаша. Добавете картичка с пожелания.

Случва се понякога хората да се разделят, светът е огромен и динамичен. Ако предстои дълго пътуване или преместване, подарете на любимите си хора нещо оригинално и интересно за спомен. Дамите са особено чувствителни към разделите и имат нужда от интересни подаръци, които да ги свързват с тези, които са далеч. Фото рамка със снимки, луксозна статуетка или чаша, която да сгрява освен с напитка и с любов.

Лекарка, учителка, професионален готвач и прочие – любимата ви може да е каквото пожелае. Можете да уважите дамите със стилен сувенир, като символичен подарък. Търсете символиката, характеризираща професията, ако не можете да я определите, заложете на флорална тема.

Още общи принципи, които да помогнат при избирането на интересни подаръци за жена:

 • Интересният подарък трябва да се избира според индивидуалните вкусове за цвят, стил, големина и форма, материи и тематика.
 • Ако поднесете на скромна жена твърде луксозна вещ, тя ще се почувства неудобно и обратното – ако подарите на жена с изискан вкус нещо семпло, тя може да не му се зарадва. Затова изборът трябва да отговаря на стандарта на живот на съответната дама.
 • Младите жени желаят да се чувстват зрели, независими, ценени, забелязвани, модерни, стилни, уважавани, специални и обичани.
 • Зрелите дами искат да се чувстват млади, ценени, уважавани, забелязвани, успели, стилни, обичани и специални.
 • Тези чувства могат да бъдат създадени с подходящи оригинални подаръци за жени.
 • Всеки дар, подбран от сърце, с разбиране за конкретната жена, ще я накара да се чувства специална.
 • Луксозните и стилни подаръци за жени ще създадат у нея усещане за лична красота.
 • С романтичните и сантиментални жестове ще се почувства обичана.
 • Масивна, но елегантна, статуетка ще създаде усещане за постижение, успех и равновесие
 • Всеки поднесен дар ще й напомни, че е уважавана и ценена.
 • С бижу и кутия за бижута ще и кажете, че е забелязвана, красива, желана, модерна.
 • Изненади с цветя, ще я накарат да се чувства красива и млада.

Начин на поднасяне

Изключително важно е да отделите внимание на опаковката. Оригиналната кутия ще впечатли още повече представителката на нежния пол. В нашия магазин предлагаме стилни подаръчни кутии. Според вида на дара, той може да бъде поднесен и в кошница, като се композира с цветя и елементи за декорация. Добавете послание с картичка, която ще поддържа емоцията вечно жива.

 

За празници или без повод, в s-gifts.bg цари изобилие от изненади, подходящи за всяка жена.

Да подариш щастливи мигове е безценно и за подаряващия и за получателя.

Подарявайте си по-често щастие!

magnifier