0
Вход и Регистрация

Кошници за пикник

 • Кошница за пикник за четирима - Райе
  Кошница за пикник за четирима - Райе

  Кошница за пикник за четирима – Райе

  199.99 лв.
 • Кошница за пикник за четирима - Каре
  Кошница за пикник за четирима - Каре

  Кошница за пикник за четирима – Каре

  188.99 лв. 132.29 лв.
 • Кошница за пикник за двама - Надписи
  Кошница за пикник за двама - Надписи

  Кошница за пикник за двама – Надписи

  136.99 лв.
 • Кошница за пикник за двама - Аксесоари
  Кошница за пикник за двама - Аксесоари

  Кошница за пикник за двама – Аксесоари

  131.99 лв.

Кошници за пикник

Кошниците за излет и пикник са един добър начин да зарадваш една жена, майка и съпруга. Като пазителка на семейното огнище, жената е тази, която се грижи за семейството и приятното му изкарване навън сред природата. Вече започва да се запролетява и идеята да подарите кошница за пикни или излет е повече от перфектна. По този начин ще осигурите на притежателката на подобен род кошница, удобство, функционалност и красива подредба на одеялото за излет. В тях могат  да се подредят по един чудесен начин храните и напитките за пикник, както и приборите. При това не съществува никаква опасност от разливане и изсипване на съдържанието.

При нас може да намерите разнообразие от кошници за пикник. Те са с капацитет за двама или четирима в по-голямата си част, като са изключително качествени от към изработка и материали за нея. Така свободно ще можете да зарадвате някого, за да си направи излет с любимия човек, на романтично местенце или пък да се събере с приятели и семейство навън на зелената поляна.

За да послужи перфектно на излет за четирима, Ви предлагаме кошницата за пикник или излет „Горичка“. Тя е изработена от качествени дървени пръчки в приятен тъмен цвят на кафявото. Удобна е за носене, защото има текстилна дръжка с мека подложка, която няма да протрие рамото на носещият я. В тази кошница, може да се намери всичко необходимо за един хармоничен и спокоен излет сред природата. Тя има хладилно отделения за съхранение на храната и специални отделения за приборите, които са включени в нея. Спокойно можете да презентирате храната за пикника в предоставените чинии, а приборите ви са осигурени и подредени. Освен това има чаши за вино и дори тирбушон. Просто е помислено за всичко, за да си изкарате добре сред природата.

Кошница за пикник за двама или четирима

Обикновено дамите държат на добрия стил и тон на хранене. С един подарък, като кошницата за излет, това ще може да бъде изпълнено и на прехода в планината. Няма да има нужда да хапват хаотично с приятели на тревата, накрак или в колата. Кошницата ще им предостави удобството на ползването, на вилици, нож и дори лъжици. Ще могат да изпият стилно една чаша добро вино и да сервират храната си в чиния.

Ако трябваше да носят всичко това поотделно, то щеше да се счупи или смачка в меките торби. Но в кошницата за пикник е подредено и осигурено с колани, което я прави незаменима, освен това храната и виното са приятно хладни за горещите летни дни.

За романтичните дами желаещи да се усамотят с любимия на един пикник в гората сред зелената поляна или по някоя от приказно красивите кътчета от екопътеките в България, може да подарите кошница за пикник за двама.

Това ще е уникален, сантиментален и при това много функционален подарък. Той ще е израз на грижа и внимание, което няма как да не бъде оценено. В една подобна кошница, като „Полянка“ има всичко необходимо за изискан обяд сред природата за двама. От приборите за хранене, през чашите за вино, до чиниите, салфетките и тирбушона дори. При това чашите са от стъкло, чиниите от керамика, а хладилното отделение ще съхрани добрата температура на виното и храната. Подаръците за излет или пикник сред природата са уникалната изненада, която може да се поднесе към една жена. Вероятно има кого да зарадвате, затова заложете на този прекрасен жест.

magnifier