0
Вход и Регистрация
Регистрирай се и Вземи -50% от твоята първа поръчка!

Подарък за брат

Подарък за брат

При избора на подарък за брат, се придържайте към принципите за подаряване на мъж, като вложите и лично отношение. Със сигурност познавате добре своя брат, неговия характер, навици и интереси и това ще ви насочи към определена тема. Всяка негова мечта и цел може да се окаже вдъхновение за подарък, всяко хоби да даде идея за интересна изненада.

Можете още да помислите какъв би искал да се чувства братът, например смел, силен успял, умен и да заложите на тази символика. Всеки се нуждае от късмет, затова сувенирите на тази тема са подходящи и за брат.

Важни са и отношенията помежду ви, ако са по-дистанцирани,  достатъчно е подаръкът да изразява уважение. Ако сте си близки, той може да е закачлив сувенир, разбира се ако той носи на хумор. Може да му подарите и оригинална фото рамка с общи снимки на нея.

Идеи за подаръци за брат

Ако той е авантюрист, подарете му приключение, чрез екзотичен предмет от Африка или Азия. Ако е  рокер, имаме закачливи фигурки по темата. Ако го вълнуват лов и риболов, при нас ще намерите интересни сувенири по темата. Ако се събира в приятна компания за почерпка, изберете му комплект чаши за любимия алкохол, особено много предложения имаме за ценителите на вино. Ако е пушач ще оцени интересен пепелник. Ако е  любител-кулинар ще му допаднат плата, стилни кутии за подправки, прибори за сервиране и други кухненски аксесоари. Ако си има любимо животно, зарадвайте го с негова статуетка.

Винаги е подходящо да поднесете на своя брат оригинална чаша, освен ако не е някакъв особено тържествен повод.

Поводите за подарък на брат са рожден ден, имен ден, професионален празник, юбилей, Коледа и Нова Година, дипломиране, повишение, успех и постижение. Освен това, ако му предстои сватба, му изберете сватбен подарък, повод за поздравление е ако става баща, ако има нова работа, кола или нов дом. При всяка придобивка и постижение е важно за един мъж близките му да го забелязват и оценяват с подобаващ жест.

Когато братът е още млад, неговите интереси са забавления и хоби. След това започват да го вълнуват кариера, семейство и деца. Поводите за подаръци се променят с възрастта и начин на живот. Характерът и интересите на човек също, затова празниците са важни, за да се събират хората и да общуват, така ще знаят какво се случва с другите, а актуалната информация е важна, за да ги изненадате по подходящ начин.

За семейния мъж е важно какви са и вкусовете на съпругата му, защото тя играе важна роля в живота му. Затова, ако той е домошар, предмети за декорация на дома са подходящ подарък, особено ако наскоро се е сдобил с ново жилище. За съвети се обърнете към съпругата му, тя с охота ще сподели как да го изненадате.

За тържествени поводи, като юбилей, дипломиране и успех, изберете величествена статуетка, която да отразява качествата и достиженията му.

При избора на подарък за брат се доверете на интуицията си, тя ще ви подскаже точния предмет, а и братът е сред най-близките хора, така че ще се зарадва на всичко, купено от сърце и дори на самия жест. Сложете го в кутия с картичка и пожелание.

magnifier