0
Вход и Регистрация
Регистрирай се и Вземи -50% от твоята първа поръчка!

Подарък за съпруг

Всеки мъж има поводи за празнуване и обикновено съпругата му зорко бди да не пропусне никой повод. За жената е важно да изразява внимание към любимия си мъж и празниците са подходящ случай за това.

Всяка съпруга грижливо отбелязва датите на рождения му ден, имения му ден, професионален празник, неговите годишнини от достижения, както и всеки друг празник и повод, по който може да го поздрави. Обаче, често жените се затрудняват какво да подарят на мъжете си. С времето те се затварят и не споделят интересите си, ангажирани в работата, общуват рядко и нямат време за хобита.

От работата също може да се почерпи вдъхновение за подарък. Личи си ако съпругът обича работата си, тогава подаръкът може да е свързан с нея. Ако е отегчен от нея, тогава подаръкът трябва да е бягство от работата. Според темперамента му, изберете кораб, с който да отплава към мечтите си или рокерски мотор, за релакс на скорост.

Имаме такива сувенири в магазина си, както и много други, които да донесат разнообразни послания. Мъжете обичат да се чувстват значими и оценени. Всеки подарък, който подчертава неговите силни страни ще погъделичка егото му и ще му достави удоволствие. Подарете му статуетка на рицар, който ще го накара да се чувства смел и храбър войн. Фигурата може да е на силно, достолепно, благородно и мъдро животно – изборът на такива статуетки в магазина ни е голям.

Всъщност разглеждайки фигурите на животни, може да се досетите, че той обожава някое от тях. Вероятно ще се досетите и за негово позабравено хоби или споменати от него мечти. С времето интересите се променят, все пак ако мъжът е заклет спортен фен, слуша пусната до дупка музиката на любима банда или редовно ходи за риба, това не може да се скрие, а ако спре да го прави, едва ли тези страсти ще отшумят напълно.

Подарък за съпруг

Мъжът трудно може да скрие и любимата си напитка. Ако обича уиски, джобно шише е добро и стилно решение, а за повече уют му подарете сервиз, с чаша от който да се наслаждава  на напитката спокойно у дома. Ако е изтънчен ценител на виното, имаме чудесни предложения – аксесоари и комплекти за вино, в битов или модерен стил.

А в края на краищата винаги е подходящо да се подари сувенир, символ на късмет.

Ако съпрузите са в романтични отношения, жената избира подарък и за Св. Валентин. Тя обаче не трябва да прекалява с романтиката, защото повечето мъже не са особено романтични и всичко това ги дразни и задушава. Достатъчно  е да го накара да се почувства специален и уважаван.

За съпрузите са важни и годишнините от тяхната сватба. Интересното при годишнините от сватба е, че всяка от тях носи различна символика. Според това, доколко съпругът обръща внимание на годишнините, можете да ги отбелязвате всяка година или на кръгли годишнини. Подаръкът е тематичен и свързан със символиката на годишнината.

Всъщност не е необходим повод, за да се поднесе подарък или изненада на съпруг. Казват, че любовта на мъжа минава през стомаха, така че една специална вечеря в елегантни съдове за храна, ароматен сладкиш или дегустация на вино и сирена на специални подноси, ще впечатли мъжа, според неговия вкус.

magnifier