0
Вход и Регистрация
Регистрирай се и Вземи -50% от твоята първа поръчка!

Подаръчни комплекти

Подаръчните комплекти са един много удачен начин да зарадваш една дама. Тъй, като ежедневието ни днес е изключително напрегнато, често пъти не ни остава време да отделим нужното внимание, на поднасянето на един подарък. Избора на подходяща декорация, чаши или пък картина изисква време. Освен това е нужно да се потърси и подходящата подаръчна опаковка. Затова ние се постарахме да Ви улесним максимално, като Ви предложим изключително качествена селекция от подаръчни комплекти. Те са опаковани в луксозни подаръчни кутии и са разнообразни, така че могат да послужат, като един чудесен подарък за избраната от вас жена.

Реално погледнато жените са същества, които държат адски много, както на качеството, така и на детайла на един подарък. За тях по-скоро е важно съдържанието на жеста, а не доколко е скъп поднесеният им подарък. Именно поради тази причина една жена, би се зарадвала неимоверно много на неща от сорта на индивидуални кафе или чай. На грижливо подбрани красиви чаши в луксозна подаръчна кутия или пък на малки неща, като индивидуални комплекти тефтери с химикалка и стилни огледалца тип пудриера. Дизайна, качеството и символиката на едни такива дарове е много силен и оставя уникално чувство за радост у жена. Тя с удоволствие ще ползва подаръка по предназначение и ще помни направения мил жест към нея.

Така например нашия подаръчен комплект „Мадмоазел“ е уникален подарък за една жена. Той представлява малко кокетно джобно огледалце, което е опаковано в една изключително луксозна кутия. На капака на самото огледало има качествена щампа изобразяваща красиви дами от известни произведения на изкуството.

Подаръчни комплекти за жени

Подаръчния комплект е достатъчно малък, за да се побере в една дамска чанта, като притежателката му ще го използва, и ще му се наслаждава със стил и естетика ежедневно. Самото огледалце е изработено от стъкло с високо качество и трайността му ще е дълга. Подаръците за дами от типа индивидуални чаши в красива опаковъчна кутия, са идеалното решение да я зарадвате. Така например серзива ни за кафе „Макове“ или стилните чаши от комплекта „Градски шик“ са идеалното предложение. Те са опаковани в луксозни и красиви подаръчни кутии. Дизайна на самите кутии напълно съвпада със стила на комплектите чаши. Така естетиката е изведена на едно високо равнище и поднесения подарък ще е израз и на вкус, освен на грижа. Висококачествения порцелан за изработката на чашите дълго ще радва притежателката си и ще и остане скъп спомен за дълго.

Сериите джобно огледалце в комбинация с ключодържател или тефтер, ключодържател и химикалка са уникалната идея за подарък. Стилните им подаръчни кутии с прозрачни капаци са перфектната опаковка за красиво изложените в тях детайли. Дизайните са свежи и биха станали любими на една жена. Така например, „Подаръчен комплект Пеперуда“ е издържан в красива щампа на пеперуди на огледалото и ключодържателя.

Материала на направата им е висококачествено стъкло и метал. Подобен род подаръци са ежедневно използвани и постоянно ни напомнят за скъп човек. Дамите освен да се оглеждат и да украсяват ключовете за дома си с финес, обичат и да си имат лични тефтери и химикалки с индивидуален дизайн. Ние ви предлагаме богата гама от разнообразни дизайни на тази тема. Така ще имате възможността да зарадвате една жена напълно, с подаръчен комплект от този тип, като „Четирилистна детелина“. Възползвайте се от уникалните ни предложения и заложете на грижливо подбраните от нас за вас подаръчни комплекти и ги поднесете с любов.

magnifier