0
Вход и Регистрация
Регистрирай се и Вземи -50% от твоята първа поръчка!

Коледни фигурки

Независимо дали търсите традиционни коледни фигурки като декоративен Дядо Коледа или модерен празничен декор, в s-gifts.bg има множество коледни статуетки, от които да избирате. В допълнение към традиционните коледни фигурки за декорация има и друга коледна декорация за дома, с която можете да спечелите възхищението на семейството и гостите си.

Например, можете да намерите разнообразие от фигурки за Коледа, които изобразяват Дядо Коледа, ангели и други популярни коледни статуетки. Някои от тези коледни фигурки са направени от стъкло, други – от пластмаса, а трети – от дърво.

Предлагаме на вашето внимание следната декорация за Коледа:

  • Снежни човеци
  • Джуджета
  • Бели мечета
  • Малки деца, играещи в снега
  • Еленчета във впряг
  • Шейни
  • Коледни елхи и др.

Можете да намерите разнообразие от фигурки за Коледа и друга коледна декорация за дома в s-gifts.bg.

Дървени коледни фигурки

Използването на дървени коледни фигури за украса на вашия дом е забавен и лесен начин да добавите празнична нотка към празниците. Можете да ги закупите в различни форми и размери. Дървените коледни фигурки са издръжливи и може да ги ползвате с години. Можете също така да ги окачите зад прозорец, за да му придадете празничен вид. Цената им варира според вида и размера им.

Малките коледни фигурки са подходяща украса за лавица или шкаф, докато големите могат да се поставят и на пода го елхата.

Коледа е един светъл християнски празник, на който се събира цялото семейство, украсява се елха и се подаряват подаръци. Разнообразната селекция от коледни статуетки и декоративни фигурки на S-Gifts ще допринесе за празничния дух по празниците. Оригиналната декорация за дома ще изпълни с много топлина, уют и празнична магия домашното ви пространство. С коледна статуетка от колекцията ни, например декоративен Дядо Коледа, ще зарадвате не само гостите и семейството си, но и всеки, зареден с щастлива емоция.

Без значение дали са големи или малки фигурките за декорация, те напълно променят облика на жилището ни, като ни приповдигнат и заредят позитивно.

magnifier