0
Вход и Регистрация
Регистрирай се и Вземи -50% от твоята първа поръчка!

Комплекти за суши

  • Тапас/суши дъски от сета "Камък и дърво"
    Тапас/суши дъски от сета "Камък и дърво"

    Тапас/суши дъски от сета “Камък и дърво”

    8.99 лв.

Комплектите за суши са специализирани сетове, предназначени за приготвянето, сервирането и консумацията на суши и сашими, японски деликатеси от сурови риба, ориз и други съставки. Те включват различни аксесоари и прибори, които правят приготвянето и консумацията на суши по-удобни и стилни.
Суши мат: Това е специална дървена или бамбукова подложка, която се използва за подреждане на нори (суши морски водорасли) и другите съставки по време на приготвянето на суши.
Соев сос чиния: Чинията за соев сос се използва за сервиране на соев сос и други дипове, които се ползват за поглъщане на суши и сашими.
Палички за суши: Те са традиционните инструменти за консумация на суши и се използват, за да се хваща и консумира сушито.
Подложка за суши: Това е подложка, обикновено изработена от бамбук или други материали, върху която се сервират суши ролките.
Комплектите за суши са прекрасен начин да създадете японска атмосфера и да се насладите на домашно приготвени суши. Те са подходящи за обичайния семеен обяд, специални поводи или забавления с приятели и могат да добавят индивидуалност и стил към вашата трапезария

magnifier