0
Вход и Регистрация
Регистрирай се и Вземи -50% от твоята първа поръчка!

Подарък за дипломиране

Подарък за дипломиране

Дипломирането на студента е важно и тържествено събитие, то е достигане на определена степен на познание и успех. Затова дипломирането е повод за празник, споделен с важните хора в живота на дипломанта. За да го поздравят за дипломирането могат да му поднесат подарък – статуетка, символ на  знание, достижение и успех. Фигури на сови, станали символ на мъдрост, образование и знание, можете да намерите в раздела за сувенири. Разполагаме със сови в разнообразен стил и изработени от различни материали. Може да поднесете и статуетка „Мислителят”. Ако дипломирането е в конкретна област, то може да се избере друга тематична статуетка.

Ако завършването е на юридическо образование, може да се поднесе статуетка „Темида”.

За музикално образование поднесете фигури на музиканти, пеещ славей или „Орфей”. Така всяка област от познанието може да бъде изразена чрез подходящ символ.

Когато търсите подходящи статуетки, за дамите изберете грациозна фигура на жена, за мъжете рицар. Те имат универсално послание, към което можете да добавите своя кратка реч. Образованието е светлина, затова използвайки тази символика, можете да подарите и свещник. Ако приемем, че знанието е богатство, тогава може да подарите на дипломанта „Рога на изобилието”. Възнаграден с този „трофей”, той ще се стреми да увеличава своето богатство, освен това придобитото образование ще му донесе и реални пари. За късмет в попрището е подходяща статуетка „Фортуна”, за да бъде съдбата винаги благосклонна към него.

Подарък за дипломиране на студент

Снимката от дипломирането на студента заслужава да бъде сложена в рамка, затова фото рамка е практичен подарък по този повод.

Всеки специален повод трябва и да се полее, особено степента на дипломиране с голяма значимост. Когато мъж се дипломира в желаната област, може да му се подари комплект за вино, с пожелание за още поводи за празнуване.

Понякога дипломиращите се предпочитат парични подаръци, за да отидат на почивка, екскурзия или да сбъднат някоя друга своя мечта. Не е добре парите да се дават на ръка, изглежда комерсиално и не празнично. Дори подаръкът да е пари, нека те бъдат поднесени по оригинален начин. Парите могат да бъдат поставени във фото рамка или албум, в декоративна кутия, в интересна чаша, в поставка за вино, подаръчна кутия, касичка или в моливник сова.

Не материалите награди имат не по-малка стойност. Наред с официалната диплома, можете да направите грамота в сериозен или шеговит стил. Поднесете я в оригинална фото рамка или навита на свитък, завързана с панделка и поднесена в кошница, плато, ваза, моливник или друг оригинален начин.

Дипломирането е общо понятие, то може да бъде разглеждано на всеки етап от образованието и придобиването на умения – начално, средно, висше, специализация, курсове.

За насърчаване в усърдие е добре след всяка завършена година на учениците или студентите да се подарява нещо символично, като например подаръчен комплект с оригинален тефтер и химикалка. Сред преспапиетата, можете да откриете едно с книги, подходящ подарък за дете. За всеки завършен етап от образованието си човек трябва да бъде насърчаван.

Ако човек се чувства ценен, той ще се мотивиран да продължава своето усъвършенстване.

Статуетките връчете без опаковка, тържествено както при церемония, измислете и вдъхновяващо послание. Другите подаръци опаковайте стилно и поднесете с картичка. Всичко около събитието трябва да бъде запомнящо се.

magnifier