0
Вход и Регистрация

Коледни подаръци

S-Gifts – подаръци с идеи! Електронен магазин S-Gifts Ви предлага уникална селекция от подаръци и декорация за Коледа – украса за елха, декоративни предмети за дома и аксесоари.

Подаръци за Коледа и Нова Година

Коледните подаръци са най-любимата част от празника за малките момиченца и момченца. Като цяло зимните празници Коледа и Нова Година се свързват с изобилие, щедрост, сърдечност, веселие, разкош и уют и разбира се много оригинални коледни подаръци за семейството под елхата.

Коледните подаръци са очаквани от децата и от възрастните.

Възрастните мислят и  какъв подарък за Коледа да вземат на момичетата и момчетата в семейството. Семейните коледни подаръци се предвиждат също за украсата на дома, за трапезата и всеки друг празничен детайл.

Красивите светлини създават приказна атмосфера и вълшебно време, когато хората се стараят да бъдат по-добри. Спират се, замислят се отварят сърцата си и правят добрини. Време изпълнено с надежда, вяра и любов. Чудеса се случват навсякъде около нас.

Това е време, в което всеки търси идеи за подаръци за Коледа. Цялото семейство задружно се приготвя за Бъдни вечер, оригиналните подаръци за Коледа се нареждат под елхата. Мъжете избират бъдник, който да гори през цялата нощ в камината. Жените приготвят ароматни блюда, които да сервират на празничната вечеря. Тя е постна и затова е добре да се поднесе в семпли, порцеланови съдове.

В s-gifts.bg можете да намерите страхотни идеи за организиране на кутия с подаръци за Коледа. За украса на масата сложете фруктиера с плодове и семпъл свещник със свещ. Скромност и уют е важно да цари в дома през тази нощ, за да бъде семейството в синхрон със Святото събитие Рождество. Истинското празнуване започва на другата сутрин, когато всеки намира пода елхата коледен подарък.

Коледни подаръци за мъже и жени

Под елхата има коледни подаръци за мъже и жени, за момичета и момчета. Цялото семейство получава дарове и радостно ги отваря. Наред с модерните и оригинални подаръци за Коледа, които вероятно ще сложите под елхата, е добре да има и предмети, които да носят послания.

Освен играчки, други идеи за детски подаръци за Коледа са:

 • фигурки на животни
 • ангелчета
 • касички
 • коледни чаши и др.

Коледните подаръци за възрастните мъже и жени са по-различни. За тях е подходящо да се купят:

 • сувенири
 • оригинална чаша
 • свещник,
 • ароматни свещи и др.

След отварянето на коледните подаръци идва закуската. Тя трябва да е богата – време и душата и тялото да празнуват Рождество Христово.

Нова Година трябва да се празнува изобилно. Разкоша трябва да присъства и в декорацията,  и на трапезата, и при коледните подаръци за мъже и жени.

Това разточителство се прави с вярата, че Новата Година ще щедра, изобилна и честита. Защото изобилието привлича изобилие, както тръгне – така ще върви.

Затова на 31 декември, всеки полага усилие да създаде разкош – нови дрехи, блестяща украса, богата трапеза, пенливи наздравици и новогодишна заря.

Понякога хората в стремежа си да направят пищно празненство, отиват в друга крайност, създавайки пълна безвкусица. А красотата е в това всичко да е направено с усет и стил, а не в безсмисления излишък.

Ако търсите идеи за коледни подаръци за мъже, жени и деца, тук можете да намерите стилни предмети за новогодишния облик на дома и трапезата.

При нас ще намерите чудесни коледни подаръци за двойки като:

 • Чорапи
 • Чаши
 • Преспапиета
 • Украса за елха и т.н.

Коледни подаръци за момичета и момчета

Подаръците за Коледа за малките момичета и момчета са в сърцевината на празника. Те са онези, които най-много го чакат и най-силно го обичат. Украсата на дома засилва тяхното празнично настроение, а знанието, че ще получат подарък за Коледа ги кара да се ентусиазират. Обикновено те очакват да получат играчки за Коледа. Това е най-красивата емоция, която може да се изпише по лицата на малките момичетата и момчетата – чисто щастие.

Направете празнична композиция от блестящи топки и свежи, елхови клонки в красив поднос. Фруктиера с плодове, орехи и други ядки също има място на новогодишната трапеза. Поднесете храната в елегантен сервиз, а за напитките пригответе кристални чаши.

Коледните подаръци за момичета и момчета вече не са под елхата, но тя все още краси дома и очаква да приюти още изненади под зелените си клони.

След като оригиналните коледни подаръци за жени и мъже, момичета и момчета вече са утолили страстите от жадувани неща, сега можете да подарите сувенири за Коледа, които олицетворяват щастие, късмет, изобилие, успехи, здраве и други важни неща.

Ако нямате стенен часовник, купете подходящ, защото с него тържественото отброяване до Новата Година е по-вълнуващо. Това е идеален семеен подарък за Коледа. Вдигнете наздравица, за да е Честита Новата Година!

magnifier