0
Вход и Регистрация
Регистрирай се и Вземи -50% от твоята първа поръчка!

Подарък за 8 март

Този празник е малко противоречив. Международният ден на жената е създаден като признание към всички жени. Понеже е възникнал по политически причини и се смята за социалистически празник, той буди противоречиви чувства. Също така много мъже имат неприятно отношение към женските празници, защото изпитват затруднение при избора на нестандартен подарък за Осми март, но пък с нашите идеи този проблем лесно се решава, така че вече няма повод за тревоги. Каквато и да е причината за създаването на този празник и каквато и да е историята му, той вече съществува и е факт и много важно е да подобрим отношението си към него, с красиви мисли за нежните същества, заслужаващи малко внимание.

Ключовата дума за празника на жената е „красота”. Практически всички подаръци за 8 март от нашия магазин отговарят на това изискване. Стилни, изящни, грациозни, романтични, елегантни, нежни, каквото и да подарите мисията ще бъде изпълнена.

Все пак можем да ви дадем конкретни идеи, които още повече да улеснят избора на нестандартен подарък за 8 март.

Нестандартни подаръци за 8 март

  • Подарък за 8 март за мама

Всяко дете, независимо от възрастта и пола с и има нужда да изрази безкрайната си благодарност и топли чувства към мама. Може да го прави, винаги  когато пожелае, но на специалният и ден е повод, в който да я зарадва.

Отминало е времето, когато децата са рисували на мама картички. Вече са пораснали и могат да и купят каквото си поискат. Това е признание, че ги е отгледала, възпитала и помогнала да постигат успехи вече сами.

Подходящи идеи за нея са красиви вази, саксии, кутии за подправки, фото рамка със снимка в нея. Освен това можете да и подарите нестандартен сервиз за торта, чай или кафе. Тя много ще се зарадва, защото тези сервизи са символ на следващи сладки празници и още гости.

  • Подарък за 8 март за учителка

Учителката на вашето дете заслужава жест на внимание. Представете си колко щастлива ще се почувства и това ще е вдъхновяващ мотив за избор на нестандартен подарък за 8 март за учителка.

Обяснете на вашето дете колко е важно да се отдаде уважение към госпожата, взимайки се нестандартен подарък за 8-ми март. Ако госпожата отглежда цветя, красива кашпа е чудесна идея, ако няма време за тях, подарете и ваза с цветя в нея.

  • Подаръци за 8 март за приятелка

Същото важи и за приятелка и годеница, романтиката никога не е излишна и романтичен сувенир ще я зарадва много. За дамите на работното място, подаръците трябва да са по-сдържани. Подходящи са подаръчни комплекти. Някои са с огледалце и закачалка за чанта, други с красив бележник и ключодържател – варианти различни, за всеки вкус.

  • Подаръци за 8 март за сестра

Споменатите подаръчни комплекти за подходящи и за сестра. Освен това на сестра си може да подарите оригинална чаша, фея или сладко животинче.

Всичко зависи от отношенията с дамата, нейната възраст и вкус.

Ето и една креативна идея: Кошница с декоративни цветя, калинки, пеперуди, феи, грациозни статуетки, фигурки на животни, свещи и каквото ви се стори стилно и интересно. Такъв индивидуален подход със сигурност ще се хареса на всяка жена. Погледнете и колекциите „Лилав цвят”, „Лавандула”, „Полъх от Гърция”, както и очарователните ръчно изработени изделия.

magnifier