0
Вход и Регистрация

Покривки, рънъри, възглавници и др.

Независимо дали търсите идеалните коледни покривки и тишлайфери или просто искате красива празнична украса, в s-gifts.bg  ще намерите всичко необходимо, за да създадете празничен дух и уют у дома.

Коледни покривки за маса са идеален подарък за празниците. Те биха очаровали всяка домакиня.

Независимо дали търсите коледни покривки за маса като подарък или просто искате да украсите собствената си маса, ние разполагаме с коледните покривки и тишлайфери, които търсите. С богата селекция от цветове и дизайн, вие със сигурност ще намерите идеалните за вашата маса. Освен това те могат да се перат в пералня, което ги прави идеални за празнично забавление.

Изработени са от материи, които ги прави идеални за ежедневна употреба. Независимо дали искате памучна коледна покривка за маса или такава, направена от полиестер, има различни опции, измежду които да избирате. Тези видове се предлагат в широка гама от цветове и дизайни.

Коледни подложки за хранене и тишлайфери за маса

Коледните ни подложки за хранене са текстилни. Те се различават по празничната сцена, която изобразяват. Можете да видите коледни подложки за хранене с елхи, камбанки, снежни човеци, елени и т.н.

По отношение на тишлайферите също имаме богат избор. Те се предлагат на бройка и могат да се комбинират със стилни коледни покривки за маса и красиви подложки за хранене в същия стил.

Заложете на нестандартен и шарен или опростен и изчистен дизайн за празничната маса с коледни покривки, подложки и рънъри за маса.

Коледни възглавници и калъфки

Коледните възглавници и калъфки в нашия онлайн магазин са в красиви ярки цветове. Те впечатляват и зареждат душата с онова вълшебно празнично настроение, което предшества посрещането на новата година.

Нашите декоративни коледни възглавници са с устойчиви цветове, които остават същите в продължение на години.

Същото важи и за коледните калъфки за възглавнички. Те се перат в перална, съхнат бързо и не се нуждаят от гладене. Тези калъфки са изработени с изображения на елени, елхи, коледни украси и др.

Да подарите коледна възглавница е удачно за домошари, които много харесват празника.

Калъфките за възглавници с коледни мотиви са прекрасно допълнение към украсата на дома. Те са и чудесен подарък за близки и приятели.

Направете Коледата приказна с празничните предложения на s-gifts.bg.

magnifier