0
Вход и Регистрация

Мъжки подаръчни комплекти

 • Кутия за Часовници - Стил
  Кутия за Часовници - Стил

  Кутия за Часовници – Стил

  28.99 лв.
 • Кутия за Часовници - Елегант
  Кутия за Часовници - Елегант

  Кутия за Часовници – Елегант

  43.99 лв.
 • Комплект фласк, табакера и химикалка
  Комплект фласк, табакера и химикалка

  Комплект фласк, табакера и химикалка

  39.99 лв.
 • Комплект фласк, ключодържател и ножче
  Комплект фласк, ключодържател и ножче

  Комплект фласк, ключодържател и ножче

  43.99 лв.
 • Комплект фласк, лула и ножче
  Комплект фласк, лула и ножче

  Комплект фласк, лула и ножче

  39.99 лв.
 • Подаръчен комплект - Stylish
  Подаръчен комплект - Stylish

  Подаръчен комплект – Stylish

  38.99 лв.
 • Подаръчен комплект - Men в черно

  Подаръчен комплект – Men в черно

  28.99 лв.
 • Подаръчен комплект - Silver
  Подаръчен комплект - Silver

  Подаръчен комплект – Silver

  27.99 лв.
 • Подаръчен комплект - Топка

  Подаръчен комплект – Топка

  11.99 лв.

Подаръчни комплекти за мъже

Подаръчните комплекти са идеално поднесения подарък към един мъж за разнообразни поводи. Те по уникален начин са окомплектовани и грижливо подбрани. Можете да избирате сред широка гама от разнообразие и винаги ще намерите търсеното, което да удовлетвори желанието Ви, да зарадвате един мъж. Всеки един е грижливо опакован в подходяща и стилна кутия. Поднесен за рожден ден, за годишнина от сватбата, за празника на влюбените, за имен ден или пък когато мъжът стане татко, един подаръчен комплект винаги е удачният избор.

За деловите господа, които прекарват голяма част от времето си на работното място и заемат висока и отговорна позиция, корпоративните подаръци са идеалното решение. Те са стилно подбрани и окомплектовани, така че да не липсва нищо в тях. Поставени на работното бюро са израз на премерен стил и класа. Всички подаръчни комплекти от този тип са поставени на елегантни подложки и всичко в тях има точно определено място, така хаоса на работното място е избегнат.

Ние Ви предлагаме уникалните ни продукти от серията „Комплект за бюро Глобус“. Те всички съдържат красиви малки глобуси, поставка за химикалка, рамка за снимка, органайзер за визитки и бележки. Материалите, от които са изработени тези подаръчни комплекти са метал, дърво и пластмаса с най-високо качество. Глобусите при някои от тях са стъклени, което още повече допринася за стилното представяне на бюрото на един мъж.

От друга страна, когато искате да зарадвате един мъж по повод, като празника на виното или пък юбилей за рожден ден, то нашите аксесоари за вино са идеалното решение. Те отново са стилно опаковани в подаръчни кутии. В тях са поставени висококачествени аксесоари за вино от метал и пластмаса. Формите и стиловете им са разнообразни.

Мъжки подаръчни комплекти

Може да избирате сред разнообразие от аксесоари за вино под формата на бутилки за вино, на малки бъчви или пък класическите квадратни и стилни кутии. Комплектите включват качествени тирбушони, метални пръстени за бутилки вино, дозатори и тапи за вино. Да подарите нещо подобно е израз на внимание към мъжа, за който е предназначен. Той освен скъп спомен, прекрасен подарък, стилен аксесоар ще бъде и много функционално решение за дома или пък офиса например. „Комплект аксесоари за вино в подаръчна кутия“ е именно такъв стилен и уникален подарък, който няма как да не зарадва всеки един мъж, независимо от възрастта му.

За любителите на лова, риболова и естетиката на малките метални шишета и чаши Ви предлагаме стилните и красиви варианти – „Орел“ или „Кораб“. Те са направени от висококачествена неръждаема стомана и са облечени в кожа. Подаръците опаковани в подходящи подаръчни кутии, като вътрешността им е решена в изчистен класически стил с драпиран плат, контрастиращ на подаръчните елементи подредени в нея. Дизайна на тези два подаръчни комплекта представя красиво издълбан в метала кораб или орел. Има две или четири малки чаши за питие с добавен дозатор. Като цяло притежанието на подобна прелест е най-висока естетика за мъжа. Той може да използва функционално по предназначение или да го постави в интериора на офиса или в дома си, за да привнесе едно страхотно чувство за стил и класа.

Подаръчните комплекти са уникалния начин да зарадваш един мъж, да му засвидетелстваш признание, приятелство или любов. Те винаги са стилното, уникално и премерено решение за един подарък, който определено ще бъде оценен подобаващо.

magnifier