1
Вход и Регистрация
Регистрирай се и Вземи -50% от твоята първа поръчка!

Подаръци за мъже

Подарък за мъж
Наближи ли празник, в който трябва да се мислят идеи за подарък за мъж, много хора изпитват голямо затруднение.

Защо е толкова трудно да се направи подобен избор? Дори търсенето за най-близките и любими мъже се превръща в мисия невъзможна. Това е така по няколко причини. Една от тях е, че мъжете не обичат да споделят личните си интереси, предпочитания, хобита, мечти и цели, защото смятат, че това ще ги направи уязвими. Освен това те предпочитат сами да избират вещите си. Може би най-важната причина е, че мъжете обичат контрола над всяка ситуация и не им допада да бъдат изненадвани.

Въпреки тези причини, хубави изненади за мъже има и ние ще ви помогнем да ги осъществите. Ето какво трябва да знаете.

Сантиментален подарък за мъж

Когато търсим сантиментален подарък за мъж, който ни е близък, разполагаме с повече информация. Това би могло да е професия, хоби, любим спортен тим, любима музика, книга или филм. Тази информация е добра основа, върху която да се избере тема за практичен или символичен дар. Освен това не чакайте да наближи негов празник, за да измисляте изненада. Колкото и да не споделят мъжете, има емоционални неща които не могат да скрият. Освен вече споменатото, има и други показателни неща, като начин на живот, навици, а и самите те в разговор може да споделят спонтанно някое свое желание, интерес или цел, които веднага трябва да се запишат към списъка с идеи.

Празниците са емоцианални поводи, при които хората са склонни да споделят, за да зарадват близък. Деликатно ги попитайте и въвлечете в радостна, празнична конспирация.

Когато се налага да купим сантиментален подарък за мъж, който не ни е познат е малко по-трудно, но не и невъзможно да се направи оригинален жест. Колкото и да е непознат, все пак за него има някакво публична информация, най-малко неговата професия. Тя в повечето случаи е показателна за личността на човека и неговия стандарт и начин на живот. Най-често се налага да се подарява на бизнес партньор или човек, свързан с бизнеса. Това донякъде улеснява, защото в тази сфера има определен етикет и може да се избира сред красиви и луксозни вещи

Разгледайте сайта ни и със сигурност ще откриете интересни предложения за стилни и луксозни подаръци за мъже.

Ако сферата на работа не е от такъв ранг, то има подходящи оригинални и забавни подаръци за мъже, свързани с празници, маси и веселие, а това радва. Предлагаме интересни комплекти и аксесоари за алкохол, които ще впечатлят всекиго.

Когато непознатият мъж, който ще получи практичен или оригинален мъжки подарък от вас, е приятел на ваши приятели, те биха ви дали нужната информация, а ако нищо не ви свързва с него и повода да го поздравите е друг, трябва да заложите на нещо стилно и оригинално.

Идеи за подарък за мъж

За работещите на бюро са много подходящи комплектите за писалище, преспапиета, часовници, статуетки, рамки за снимки, пепелници и други оригинални сувенири.

Веднъж в годината е празникът „Трифон Зарезан”, но поводи за почерпка се намират ежедневно. Също така почти няма мъж, който на не пие алкохол, а дори и да е така, е добре да има за своите гости стилен комплект от чаши и гарафа, както и други атрактивни аксесоари за поднасяне на алкохол. Затова подобни комплекти са оригинални и емоционални подаръци на мъже. По темата с алкохола има и други предложения, като например стилни, джобни бутилки.

  • Статуетки и сувенири

В нашия магазин предлагаме богата колекция от статуетки на животни и хора. Ако се знае, кое е любимото животно, то статуетка с неговата фигура е подходяща в случая. Друг вариант е да се използва символиката, която носят определени животни като орел, кон, бик, лъв, елен, мечка, слон, леопард и други.

Сред статуетките на хора, най-подходящи са рицарите, те носят посланието на мъжество, храброст, смелост, чест и всеки представител на силния пол би се зарадвал на такъв уникален мъжки подарък. Всяка друга от останалите статуетки, може също да се окаже подходяща. Разгледайте и изберете!

Ако търсите практичен подарък за мъж, обичащ игрите, бихте могли да го зарадвате със стилен комплект за шах или тематичен сувенир с карти за игра. Картите освен това са и символ на късмета. Всеки човек се нуждае от късмет. Сред колекциите ни има статуетки за късмет и богатство, защото всеки човек има нужда и от пари. Затова подарявайки „Рог на изобилието”, пожелавате успехи в бизнеса и много пари. „Рог на изобилието” е статуетка на рог или раковина от която се сипят пари.

  • Декорация за дома и офиса

Стенните и настолни часовници са супер идея за практичен подарък за мъж, но сред тях можете да откриете различни теми, които да се окажат перфектни за вашия повод.

Други предмети, които може да се подарят са пепелници, свещници, лампи, фруктиери и т.н.

Сред мъжете има много кулинари, затова не пропускайте като възможност да подарите съдове за храна. В тази категория на магазина ни ще откриете изключително красиви съдове и комплекти, които биха зарадвали някого със страсти в кухнята. Със сигурност това е един сантиментален, но и практичен подарък за мъж.

Всеки един от споменатите предмети може да е дизайн на някаква любима, мъжка тема – спорт, музика, лов и риболов, животни, морска тема, мотори, парти или етно теми като Африка, Азия, Изтока и други. Така, като съчетаете красив предмет с интересна за човека тема, получавате наистина въздействаща изненада.

Мъжки подаръци от S-Gifts

Има различни емоционални поводи, за които може да се купи практичен ими сантиментален мъжки подарък. Рожденият ден е най-честият повод за организиране на изненада. Случва се всяка година, на всеки човек и всеки има покрай себе поне няколко човека, които да поздрави – близки, роднини, приятели, колеги. Според взаимоотношенията помежду си и разбира се, като се съобрази личността на рожденика се избира нещо оригинално. Още едно допълнение, към вече споменатите начини за определяне интересите на изненадвания човек е, че се знае рождената дата. Тази информация помага да се определи зодията на човека и от там, според нея идват допълнителни идеи за подаръци за мъже.

Всяка година много хора имат и имен ден. На този ден те обикновено се веселят на трапеза. На имен ден се ходи без покана и мъжкият подарък не е задължителен, но пък винаги е желан. Подходящи за случая са комплектите за алкохол, аксесоари за вино или пък джобно шише. Отивайки не поканени на имен ден, може да направите впечатляваща изненада от лично приготвена храна, в оригинален съд, от нашите колекции. Така едновременно не отивате с празни ръце, има какво да се похапне, ако именникът е забравил за празника си и след като си тръгнете, красивият съд дълго ще му напомня за хубавите емоции.

Подарък за 50 годишнина на мъж

Юбилеят е кръгла годишнина на определено събитие. Поводът е специален. Той се чества веднъж в живота и предполага поднасянето на значим дар. Той трябва да накара юбилярът да се почувства ценен и уважаван. Хубаво е да е свързан с неговата личност и постижения. Може да изберете някой емоционален подарък за мъж. Може да заложите и  на нещо практично, но оригинално като рамка, в която да сложите избрана снимка. Важно е съответната вещ да излъчва трогателна тържественост. На романтични празници като 14-ти февруари влюбената жена жадува да зарадва своя любим, залагайки на емоционален подарък за мъж. Въпреки цялата романтика, дамите трябва да знаят, че не е задължително подаръците за мъжете да са романтични. Ако изберат нещо по-мъжествено, но все пак стилно и луксозно за любимите си, ще ги впечатлят много повече, отколкото ако им подарят нещо на сърца.

Затова е добре да разгледат сред сантименталните подаръците за мъж и да открият нещо специално според интересите и характера на своя любим. Ако все пак държат на нещо романтично, могат да изберат рамка за снимки, в която да сложат впечатляващи фотографии. Ако пък имат половинки, тачещи празника „Трифон Зарезан”, могат да изберат нещо оригинално сред богата колекция за този празник.

Кога да подарим емоционален подарък на мъж

Успехите са важни за удовлетворението на представителите на силния пол. Те се стремят към тях през целия си живот, поставят си цели и ги преследват неуморно. Областите са различни, но страстта, с която се стремят към достижение, е еднакво голяма. Затова достигането до определена цел е специален повод мъжът да бъде поздравен. Така, освен постигнатия успех, той се чувства и оценен от околните. Емоционалният мъжки подарък по този повод трябва да олицетворява усилията му да достигне целта си. Това може да е фигура на Атлас, понесъл света на раменете си, статуетка на рицар, фигура на силно животно, а за спортни постижения, статуетка „Дискохвъргачът”. Разбира се, според спецификата на достижението може да се избере и друг символичен мъжки подарък.

Не е нужно да има повод за да се правят мили жестове. Самият акт на подаряване е удоволствие за подаряващия. Затова щом видите предмет, който е подходящ за даден човек, зарадвайте го без повод. Този мил, спонтанен жест, ще е по-впечатляващ от празник.

Хората си подаряват неща за спомен. Дали по повод предстояща раздяла или именно в знак, че никога няма да се забравят, те подаряват на приятелите и близките си предмети, които да им напомнят един за друг. Това са сантиментални неща, за които съвет не може да се даде, защото изборът идва дълбоко от сърцето.

  • Професионален празник

Отбелязването на професионален празник е различно от личните празници. То е свързано повече с успеха и постижението. Мъжките подаръци по този вид поводи са „по-строги”, по-стилни. Разбира се зависи и от професията. Според специфичния случай на повода, се определя какъв сувенир да се избере. Работата, кариерата, бизнеса са дейности, които трябва да носят пари. Затова специално по тези поводи може да се подари „Рог на изобилието”.

  • Завършване

Празнува се при завършване на обучение, проект, сделка, мисия, пенсиониране и друго житейско или бизнес събитие. Завършването е тържествено събитие и е подходящо да се поднесе тематичен, стилен дар. Принципът на избор е сходен с вече споменатите до тук.

  • Насърчаване

Има моменти, в които един мъж има нужда от символична подкрепа, от насърчаване, за да се справи с труден период или дейност. В такива моменти приятелски жест на подкрепа е изключително ценен за него. Подкрепата може да се изрази в емоцонален подарък за мъж, символизиращ сила, воля, смелост, храброст, постоянство или пък просто късмет и пари. В нашия онлайн магазин има изобилие от предмети, които да изразят тези качества и символи на успех, късмет, пари и благоденствие.

Надяваме се, че се убедихте: Когато знаете как, не е трудно да се избират емоционални, но същевременно и практични подаръци за мъже. Въпреки затрудненията, които мъжете създават, могат да бъдат опознати и изненадани и начини, които спомагат за това. Всеки мъж би бил поласкан да се почувства специален, оценен, харесван, желан, силен, смел, храбър, мъдър и успял. А това дава добра основа, с помощта на оригинални, тематични, стилни подаръци да получат тези послания. Подбраните от нас колекции носят точно такива перфектни послания, които гарантират, че мъжките  подаръци ще бъдат приети с въодушевление и ще носят удоволствие дълго след празника.

Ако празниците са ваша страст и обичате да празнувате, s-gifts.bg ще се превърне в любимия ви магазин.

Забавни подаръци за мъже

За да достигне вашето послание до получателя, луксозният мъжки подарък трябва да е придружен от картичка или нещо забавно, написано на лист. Така отправяте персонализирано, но и забавно послание, което ще заеме специално място в сърцето, дома или кабинета на получателя му. Когато се подарява забавен мъжки подарък може да се изрекат думите и устно. Ако е оригинална мисъл ще е впечатляващо, но и всяко друго приветствие, казано от сърце ще има ефект.

Добре е да не оставяте пазаруването на забавните подаръци за мъже за последния момент, защото направата им може да отнема време. Колкото по-рано изберете забавният предмет, толкова повече възможности ще имате да го купите и оформите по-подходящ начин. Финалният забавен щрих е опаковката. Тя може да е класическа или оригинална, според повода. При нас можете да намерите стилни подаръчни кутии.

Вече знаете как да избирате стилни и сантиментални подаръци за мъже и възникне ли емоционален повод било то за близък или непознат, ще направите вълнуващ жест към него.

magnifier