0
Вход и Регистрация
Регистрирай се и Вземи -50% от твоята първа поръчка!

Поставки за вино

Аксесоари за вино

Аксесоари за вино са винаги удачен подарък за един джентълмен. Те са практични, стилни и няма как да не влязат в употреба, било то у дома или пък в офиса. Тази напитка е за боговете, както още от древността е установено. Нeйният уникален вкус е радвал, както древните гърци, така и римляните. На тази така обичана напитка се приписват и редица лечебни свойства, защото приемана в умерени количества, тя благоприятства изключително здравето и имунитета. Пиенето на вино, неговото съхранение и сервирането му е за естети. Само по себе си, то винаги е било изискано питие и много е важно за него да имаме подходящите аксесоари. А за къде е един джентълмен без подходящи аксесоари за вино?

Именно поради тази причина, за да е напълно подготвен един господин за поднасяне на божествената напитка, Ви предлагаме широка гама подаръчни аксесоари за вино. Те включват уникални поставки за бутилки, разнообразни поставки – бурета, стилни комплекти аксесоари, както и най-дребните неща като едни стилни тапи за бутилка. Поставките ни за вино са разнообразни по стил и дизайн и бихте могли да намерите по нещичко за всеки вкус. Така например модерните метални поставки на своеобразни скулптури от метал като фигурите на „Готвач“, „Рибар“ или пък „Ловец“ са изключително свеж подарък. За по-младите любители, нестандартната поставка за бутилка „Скелет“ е удачното, атрактивното и различно предложение.

Поставките за вино под формата на разнообразни буренца на стойка или не, от дърво, са идеалното допълнение към  офиса, домашната механа или пък за всекидневната. Те са качествено изработени от дърво и освен разнообразна бройка бутилки често имат и поставки за чаши. Така пиенето и поднасянето е на високо ниво и има характерна естетика. Можете да избирате от поставки оформени като рафтове в една винарска изба, например, но вкарани в естетиката на бъчвата.

Те побират до над 12 бутилки вино и са изключително подходящи за естети, които обичат да подреждат на показ събраните си маркови вина.

Поставки за вино

Подаръчните комплекти с поставки са подарък, чийто стил е силно характерен. Те се предлагат старателно опаковани в специални кутии. Тези опаковки са решени в класически стил или под формата на разнообразна символика. Комплектът „Буренце“ съдържа стилни метални тирбушон, пръстен за бутилка и дозатор за вино. Те са поднесени в подаръчна кутия под формата на буре, което засилва още повече впечатлението за внимание към детайла.

Това важи и за подаръчния комплект аксесоари като „Златна бутилка“ или „Червена бутилка“. Подаръчната им кутия е оформена като една елегантна бутилка, чиято вътрешност съхранява аксесоари като тирбушон, дозатор, пръстен и тапа за вино. Всички те са от висококачествен метал и в еднакъв дизайн. Разбира се и дребните жестове като една стилна запушалка за вино или пък тирбушон в атрактивна форма са незабравим подарък.

Ние Ви предлагаме и тапи „Мотор“, които са просто различния подарък и ще зарадват не само любителите на мощните мотори. Атрактивната ни отварачка под формата на бутилка е класически подарък за един мъж. Именно малките неща правят впечатление и когато те са уникални по своя характер, няма как да не се превърнат в любима вещ. Дървеният ни куб съдържащ аксесоари за вино като термометър, пръстени за бутилки и тирбушон, изработен от масивно дърво и качествени метални аксесоари е подаръкът за всеки любител.

Аксесоари за вино избрани с внимание и поднесени като подарък на един мъж, винаги ще бъдат посрещнати с радост и великодушие, защото освен практични, са много красиви и стилни.

magnifier