0
Вход и Регистрация
Регистрирай се и Вземи -50% от твоята първа поръчка!

Подарък за

Подарък за дете

Децата са спонтанни и си казват какво искат да получат. Те обикновено мечтаят за  играчки. Родителите преценяват дали да купят всяка играчка, която иска детето. Но има по-специални случаи, в които за дете се избира друго. Това са официални случаи, като бебешко парти, кръщене, рожден ден на дете, чийто родители са в официални отношения и други. За тези поводи е подходящо да се подари нещо стойностно, като детски сервиз за хранене, красива чаша, касичка,  сувенир, рамка за снимки, интересна кутия и други.

Ако детето е по-голямо, има възможност да изберете и други неща. Например за девойките нещо  романтично, а за младежите вдъхновяваща статуетка.

Децата очакват изненада на рождения си ден и Коледа, както и за постигнати постижения, но можете да ги изненадате и за деня на детето и други поводи, а защо не и без повод

Подарък за майка

Майката е олицетворение на отдаденост и любов. Всеки красив предмет може да изрази такива чувства. Темата с цветя е подходяща за оригинален подарък за майка. В нашия магазин има изобилие от предмети с нежни цветя – рози, лавандула и макове. Създали сме и специални колекции на флорална тематика.

Майката грижливо пази всеки спомен от децата си. Особено обича да гледа снимките им, затова оригинална фоторамка със сигурност много ще ѝ допадне.

Ако мама обича разходки сред природата, подарете ѝ кошница за пикник и често организирайте излети.

Ако обича пътувания, разгледайте темите от всички краища на света и ѝ подарете приключение с подарък от някое кътче на света. Имаме сувенири и съдове, декорирани в духа на Гърция, Париж, Индия, Япония, Азия, Африка и т.н.

Майката много би се зарадвала на специално за нея създадена композиция. В стъкленица, кошница, кашпа, плато и друг съд, композирайте подходящи сувенири, свещи и декорация.

Фруктиера с плодове, картина с цветя, елегантна ваза с цветя или саксия с живи растения също са добър избор. Подарете й стилен сервиз за хранене или напитки, в който тя с радост ще ви сервира щом се съберете.

Може да изберете красива чаша, в която всеки ден да отпива кафе или чай, с мисли за вас.

Не пропускайте важните за мама празници – рожденият ѝ ден, денят на майката, именният ѝ ден и други празници, които тя почита.

Подарък за баща

Подаръкът за баща трябва да излъчва респект и уважение към авторитета му, към неговите опит и мъдрост. Какво ще му подарите, можете да съобразите с повода – рожден ден, юбилей, имен ден, професионален празник или Коледа. Също така можете да се съобразите с неговата професия, хоби, любима музика, филми, четиво и спорт, както и с неговите навици, цели и мечти.

Ако рожденият ден е юбилей, тогава изненадата трябва да е по-грандиозна, за да усети в по-голяма степен вашето уважение. Изберете подходяща за личността му, масивна статуетка или стенен часовник.

За имения ден на баща си, изберете нещо за празнуване, за трапеза, като сервизи, комплекти и аксесоари за алкохол и вино.

За проява на топъл жест не е нужен празничен повод. Може просто да сте харесали някой предмет точно като за него. При нас има разнообразна колекция от статуетки и сувенири,  фигурки за късмет, лов и риболов, пътувания и приключения, полъх от Африка, Азия и други краища от света.

Подарък за съпруг

Вече споменатите принципи, важат и в този случай. Важното е съпругът да се почувства специален. Един мъж винаги ще се почувства поласкан, ако жестът внушава негови силни, мъжки страни като сила, смелост, храброст и мъдрост. Този ефект може да се постигне с поднасянето на статуетка, олицетворяваща тези качества.

Оригинални подаръци на съпруг се дават на рождения му ден, на имен ден, Коледа, професионален празник и други важни за него поводи.

Изненади между съпрузи се организират и за годишнините от сватбата.

Подарък за съпруга

Когато се избира оригинален подарък за съпруга, той се съобразява с всички принципи за подаряване на жена, като се добавя и романтична нотка, според степента на отношенията между съпрузите.

Каквото и да сме избрали, то трябва да я кара да се чувства ценена, уважавана и обичана.

Съпругата е жадна за внимание и очаква с трепет всеки повод, за да получи нещо, в подкрепа на това, че е обичана.

Такива поводи са рожденият ѝ ден, Св. Валентин, именият ѝ ден, 8 март и Коледа.

Важно е съпругът да не пропуска годишнините от сватбата и да избира подходящи неща според символиката на поредната годишнина. Например за порцелановата сватба, може да поднесе порцеланова статуетка или елегантен сервиз. За сребърната сватба, доминиращият цвят на дара е сребрист.

Подарък за сестра

Какво ще подарите на сестра си, зависи от нейните възраст, интереси и характер. Съобразете избора си с принципите за подаряване на жена. Повечето жени обичат да се събират на кафе с приятелки, затова сервиз за кафе или чай е добро решение. Ако обича цветята й поднесете красиви кашпи. Може просто да изберете мил сувенир, който да и напомня за вас или интересна чаша. Вложете индивидуален подход при опаковането и поднасянето. Тя ще оцени всеки детайл.

Поводи за проявяване на внимание най-често са рожден ден, имен ден, Коледа и други празници на които държи. Може и без повод, просто за да я изненадате.

Подарък за брат

Характерът на вашия брат, ще ви подскаже какво да му подарите. При избора се водете от това, как искате да се почувства, за какво мечтае и към какво се стреми. Ако е страстен пушач му подарете интересен пепелник, а ако обича да се събира с приятели на по чашка, изберете комплект според вида напитки. Ако мечтае за приключение, му подарете кораб. Ако иска да отиде до Индия, Африка, Азия, фигурка на животни, обитаващи тези места е подходящ символ. Ако е див рокер, му подарете сувенир с мотор. Ако има любимо животно, сигурно ще хареса статуетка с него или това, което символизира. Ако е кулинар, стилни кутии за подправки, плата, прибори за сервиране и други кухненски принадлежности ще го зарадват. Почерпете конкретни идеи от подаръците за мъж. Ако не можете да измислите, вземете му интересна чаша. Поводите за поднасяне на оригинален подарък за брат са стандартните.

magnifier