• Вашите любими продукти
    Няма нищо в любими...
   • 0889 056 538 Магазини
  • S-Gifts - Подаръци с идеи и идеи за подаръци
   • Филтър
   • Подаръци за жени

    Всяка жена обича да получава подаръци, така се чувства забелязвана и обичана.

    За да се радва наистина на поднесения подарък, за да и е полезен или скъп спомен, той трябва да се избере специално за нея. Това означава, че жената трябва да се познава, да се знаят нейните вкусове и интереси. Това не е трудно, защото жените обичат да споделят както какво обичат, така и какво мечтаят да получат. Просто слушайте внимателно и си записвайте, за да не забравите! Съобразете подаръка и с това, дали жената предпочита практични подаръци или сувенири.

    Подаръци за жени

     

    Всяка жена обича да получава подаръци, така се чувства забелязвана и обичана.

    За да се радва наистина на поднесения подарък, за да и е полезен или скъп спомен, той трябва да се избере специално за нея. Това означава, че жената трябва да се познава, да се знаят нейните вкусове и интереси. Това не е трудно, защото жените обичат да споделят както какво обичат, така и какво мечтаят да получат. Просто слушайте внимателно и си записвайте, за да не забравите! Съобразете подаръка и с това, дали жената предпочита практични подаръци или сувенири.

     

     

    Подаръци за жена според взаимоотношенията

     

    За любимата жена подаръка трябва да е специален. Дори повода да не е романтичен, е добре да се покаже обич към нея, било то с думи при поднасянето или с картичка.

    Ако тя вече е споменала, какво очаква да получи, при възможност трябва да и се подари точно това. Но ако не знаете, тогава се доверете на останалата информация за нея – вкус, тематика, цвят, предназначение. Добре е подаръка да излъчва разкош, като това може да е предмет, сътворен с ръчна изработка, красива ваза, в която да слага поднесените от вас цветя, кутия за бижута, в които да събира скъпоценностите си, изящна статуетка, красиви предмети, които да и показват, че тя самата е красива, желана и обичана.

     

    За майка

    Майката е отдадена на децата си и изпитва безкористни чувства към тях, тя не очаква нищо, затова е лесно да се зарадва. Каквото и да й подарите тя ще го пази като съкровище. Затова за нея са подходящи подаръци за спомен – вази, рамки за снимки, фруктиери, картини, сервизи или други красиви предмети, според нейния вкус.

     

    За сестра

    Сестрата също ще се радва на всяко подарено нещо, то може да е по-закачливо, ако е весела натура. Изберете и подарък според възрастта и интересите. Ако е млада и необвързана са подходящи сувенири, статуетки. Ако е семейна и сериозна дама, всеки красив предмет за декорация на дома, кухнята и градината ще я зарадват.

     

     За дъщеря

    Родителите добре познават децата си, затова не е трудно да се подари чудесен подарък на дъщеря. Отново трябва да се съобрази възрастта и статуса на жената, нейния темперамент и вкус. Подаръците от родителите остават за спомен, затова може да се насочите към статуетка или сервиз.

     

    За баба

    Жените в тази възраст нямат очаквания към предметите. Те се радват на отношенията между хората. Затова изберете нещо, което да показва вашата обич или просто рамка с ваши снимки, които много ще умиляват.

     

    За приятелка

    С приятелката се споделя всичко, затова със сигурност знаете какво да и подарите. А ако си има всичко, изберете сувенир за спомен,  олицетворяващ приятелството ви или оригинална чаша. Рамките за снимки и кутиите за съкровища са много подходящ подарък за приятелка. Ако приятелката ви е романтичка, при нас ще намерите наистина невероятно много идеи да я зарадвате, като например колекциите Лавандула, Царицата на цветята и много други предмети с нежни цветенца. Можете да я изненадате, като композирате за нея кошница с цветя, пеперудки, калинки, приказна чаша и фигурка на любимото и животно.

    Ако приятелката ви е строга или дори щура натура и за такъв тип личности имаме подходящи подаръци. Просто разгледайте и нейния подарък сам ще ви подскаже.

     

    За булка

    Жената от малко момиченце мечтае за този ден и всичко в него трябва да е приказно. Щом ви е поканила на сватбата си, значи ви цени и вие също направете за нея щедър жест. За младоженка вземете разкошен сервиз, ваза, кристални чаши или изберете от колекцията със сватбени подаръци.

     

    За колежка

    Подаръкът за нея зависи от взаимоотношенията ви. Ако сте по-близки, тогава подходете като към приятелка. Ако сте с по-формални отношения и подарете нещо стилно и красиво. Разгледайте подбраните колекции,  в тях има подаръци за всеки вкус.

     

    За бизнес дама

    Тук трябва да се придържате към определен стандарт, затова разгледайте корпоративните подаръци. Ако бизнес дамата ви е позната и знаете какво предпочита, тогава и поднесете нещо, което обожава и подчертава нейната позиция.

     

    За непозната

    Ако по някаква причина трябва да зарадвате непозната, съобразете се с общите правила за подарък на жена – нейната възраст, стандарт, подарете универсален и актуален подарък. Винаги е подходящо поднасянето на ваза, защото всяка жена обича цветя. В този ред на мисли разгледайте и красивите саксии и кашпи. поднесете ги с цветя.

     

    Видове подаръци за жена

     

     

    Статуетки и сувенири

     

    При нас ще намерите изобилие от сувенири  и статуетки на хора, животни, птици и ангели, изработени от метал, дърво, порцелан и кристал. Фигурките са в разнообразени стилове и теми. За дамите  са подходящи изящни фигури на жени, ангели и птици, изработени от порцелан и кристал. За по официални случаи на жена може да се подари елегантна метална статуетка, а за романтични поводи сладки фигурки на животни.

     

    Предмети за декорация

     

    За украса на дома, можете да подарите часовници, вази, фруктиери, лампи, свещници, картини и т.н. Може да създадете и композиции в стъкленици, като подредите в тях  цветя, пеперуди и ароматни свещи.

     

    Практични подаръци

     

    Подаръци, които са елегантни, но и могат да се използват са разнообразни сервизи за хранене и напитки, купи и плата, кутии за подправки, прибори, вази и саксии и разкошни кошници за пикник.

     

    Тематични подаръци

     

    Подаръците може да отговарят на любима тема за жената, цветя, романтика, животни, музика, морска тема, парти, разходки и пикник, пътувания в духа на Париж, Гърция, Индия, Япония, Африка, Азия, Изтока и други. Разгледайте очарователните подбрани колекции и ще се вдъхновите.

     

     

    Поводи за поднасяне подаръци на жена

     

    Рожден ден

    При дамите специфично е, че до към 30 години се радват на рождения си ден, след това вече той ги тревожи. Затова е много важно да се съобразите с това и да бъдете деликатни с посланията по този повод. Самият подарък съобразете с възрастта, предпочитанията на дамата  и взаимоотношенията ви с нея.

     

    Годишнина

    Жените обожават годишнините, като определен важен период за тях, дори може да не е цяла година, а всеки месец на определен ден. В повечето случаи това са романтични поводи и е добре мъжете да не забравят годишнината от запознанството, от първата целувка, първия танц, първото ходене на кино и всяко важен повод за нея. За романтичните поводи имаме красиви подаръци.

     

    Годишнините от сватбата са по-отличаващи се събития и те трябва да се отбелязват подобаващо с бижу, кутия за бижута, романтична статуетка, красив сервиз, картина, фото рамка и други предмети, показващи важността на повода.

     

    Разбира се годишнините може да са и други, свързани с професията и достиженията на една жена. Подаръка за такива събития се определя от неговата специфика и препоръчително е да бъде подходящ, тематичен сувенир или статуетка.

     

    Имен ден

    За Имен ден подарък не е  задължително да се носи, но пък ще донесе радост на именничката. Може да занесете сладки, сладкиш или друга храна поднесени в красиво плато или друг оригинален съд. Подходящо е и поднасянето на саксия с цветя в красива кашпа, особено ако повода е Цветница.

     

    Свети Валентин

    Любимия празник на дамите. На този ден имат особени очаквания да бъдат потопени в романтика. Това много затруднява любимите им мъже, защото за много от тях понятието романтика е сложен термин с непонятна същност и принципи.

     

    Уважаеми мъже, тук ще ви разкрием на кратко тайната на романтиката, за да се чувствате сигурни в организиране на този празник и да зарадвате любимите си момичета.

    Всичко на сърчица, мечета и други мили животинки ще пробуди умиление у всяка жена. Добавете цветя, предмети с цветя, избирайте сладки цветове като розово и нежно лилаво или пък червено. За настроение вземете ароматни свещи, подбрали сме невероятно романтични предложения. Ако Тя обича разходки, кошница за пикник е  страхотна изненада. Направете си първия пикник на топло одеяло в стаята, с обещания и мечти за много романтични разходки на вълнуващи места. За ваше улеснение сме направили и колекция „Свети Валентин”. Сложете подаръците в красиви кутии, добавете картичка с любовно послание.

     

     

     

    8 Март

    За празника на жената са подходящи всички предмети с цветя и свързани с цветя. Вази, саксии, кашпи, сервизи с цветя, картини или красиви статуетки. Подарете и картичка с ръчно изписани мили думи. За да се приеме добре подаръка за 8 Март, е добре жената да се уважава и цени през цялата година.

     

    Сватба

    По този специален повод за всяка жена, вече споменахме какво можете да подарите на булка.

     

    Нов дом

    Новият дом е голямо събитие за една жена. Това е замъкът, на който ще бъде господарка. Всеки подарък за обзавеждането му е добре дошъл - предмети за декорация, като вази, часовници, лампи, свещници, картини, както и практични подаръци като сервизи, фруктиери, подноси и  кухненски прибори. Щом сте гости на такова събитие, значи че този дом е винаги отворен за вас. Затова бъдете щедри!

     

    Бебешко парти и кръщене

    За бъдещи и настоящи родители на малки деца са подходящи красивите детски комплекти за хранене, рамки за снимки и касички. Разполагаме и със сладки сувенири на тази тема – Фигурка на щъркел с бебе, порцеланов биберон, преспапие с фигурка на бебе и други.

     

     

    Коледа и Нова Година

    Макар това да са празници предимно за децата и жените се радват на подаръци. Бихте могли да зарадвате жена, като и подарите сувенир, символизиращ късмет, ангелче, сладко животинче или весела чаша. Добавете картичка с пожелания.

     

     

    За спомен

    Случва се хората да се разделят, светът е огромен и динамичен. Ако предстои дълго пътуване или преместване, подарете  на любимите си хора нещо за спомен. Жените са особено чувствителни към разделите и имат нужда от предмети, които да ги свързват с тези, които са далеч. Фото рамка със снимки, красива статуетка или чаша,  която да сгрява освен с напитка и с любов.

     

    Професионален празник

    Лекарката,  учителката, бабата на бабин ден и на  всички професионални празници, можете да уважите дамите със сувенир, като символичен подарък. Търсете символиката, характеризираща професията, ако не можете да я определите, заложете на флорална тема.

     

     

    Насърчаване

    Понякога жената се чувства тъжна и отчаяна и тогава се нуждае от подкрепа за да преодолее това състояние. Един мил жест със символичен подарък може да я сгрее и насърчи. Подаръкът зависи от вида на проблема, който я измъчва, но и всеки позитивен сувенир ще я зарадва.

     

    Жест

    Дори да няма повод, всяка жена ще се зарадва на подарък, просто ей така...Като мил жест, че някой се е сетил за нея. Нещо семпло или щедър подарък, зависи от подаряващия, от неговите възможности и хрумване. При нас има достатъчно красиви неща, които биха зарадвали всяка жена. Правете мили жестове по-често и самите ще изпитвате невероятна емоция.

     

     

    Още общи принципи, които да помогнат при избирането на подаръци за жена:

     

    ü  Подаръка трябва да се избира според индивидуалните вкусове за цвят, стил, големина и форма, материи и тематика.

    ü  Ако поднесете на скромна жена твърде луксозен подарък, тя ще се почувства неудобно и обратното – ако подарите на жена с изискан вкус нещо семпло, тя може да не му се зарадва. Затова подаръка трябва да отговаря на стандарта на живот на дамата, която ще го получи.

    ü  Младите жени желаят да се чувстват зрели, независими, ценени, забелязвани, модерни, красиви, уважавани, специални и обичани.

    ü  Зрелите дами искат да се чувстват млади, ценени, уважавани, забелязвани, успели, красиви, обичани и специални.

    ü  Тези чувства могат да бъдат създадени с подходящи подаръци.

    ü  Всеки подарък, подбран от сърце, с разбиране за конкретната жена, ще я накара да се чувства специална.

    ü  Красивите подаръци ще създадат у нея усещане за лична красота.

    ü  С романтичните и сантиментални подаръци ще се почувства обичана.

    ü  Масивна, но елегантна статуетка ще създаде усещане за постижение, успех и равновесие.

    ü  Всеки поднесен подарък ще й напомни, че е уважавана и ценена.

    ü  С бижу и кутия за бижута ще и кажете, че е забелязвана, красива, желана, модерна.

    ü  Подаръци с цветя, ще я накарат да се чувства красива и млада.

     

    Начин на поднасяне

     

    Изключително важно е да отделите внимание на опаковката. Подарък в оригинална кутия ще впечатли още повече жената, на която ще го поднесете. В нашия магазин предлагаме елегантни подаръчни кутии. Според вида на подаръка, той може да бъде поднесен и в кошница, като се композира с цветя и елементи за декорация. Добавете послание с картичка, която ще поддържа емоцията от подаръка вечно жива.

     

    За празници или без повод, в s-gifts.bg цари изобилие от подаръци за всяка жена.

    Да подариш щастливи мигове е безценно и за подаряващия и за получателя на подарък.

    Подарявайте си по-често щастие!

  • Последно разгледани